Purjelentokurssi 2023

Purjelentokausi lähenee ja uusi kurssi starttaa pian! Kurssin esittelyt 11.2. ja 18.2. klo 10 osoitteessa Merimiehenkatu 34. Myös meneillä olevassa kurssissa on vielä tilaa, ja mukaan pääsee lennosta! Kurssien lento-osuudet alkavat lumien sulettua, yleensä siis vapun tienoilla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Aki Vartiaiselle tekstiviestitse numeroon 050 564 5088.

Aviamapsin käyttö lennokkitoimintaan

Muistutuksena ja tiedoksi kaikille lentäjille! Lennokkien aktiivinen lennätystoiminta näkyy nykyään Aviamapsin karttasivuilla pyöreänä dronen kuvana. Joensuun Ilmailukerhon lennokkijaokselle on myönnetty kuusi lennätysaluetta, joissa sääntöjen mukaan voi ohjeisin perehdytetyt kerhomme lennokkiharrastajat saada lennätyskorkeutta paikasta riippuen jopa 520m (AGL) asti. Korkeuden käyttö on mahdollista myös tornin ollessa kiinni. Huomaathan, että lennätettäessä yli 120m korkeudessa, on lennättäjällä oltava […]

Uudet kotisivut julkaistu

Uuden alkaneen vuoden sekä kerhon juhlavuoden kunniaksi kerhon kotisivut on uudistettu! Suunnittelussa on pyritty selkeyteen sekä helppokäyttöisyyteen – sivujen pitäisi toimia niin tietokoneelta kuin mobiililaitteeltakin.