Katanan isännyys vaihtui

Kerhomme puheenjohtaja Petri Kettunen luovutti Katanan isännyyden Laura Tahvanaiselle lauantaina 20.5. Tahvanainen valmistuu tänä keväänä lentokonemekaanikoksi, joten OH-JIK on jatkossakin hyvissä käsissä! Katanaan liittyvät tiedustelut jatkossa osoitteeseen katananemanta at gmail.com

Vuosikokous

Joensuun ilmailukerho ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 11.3.2023 klo 12 Joensuun Tiedepuistolla: Länsikatu 15, 4B-rakennus, 1.krs, kokoushuone Victoria. Käynti Tiedepuiston rakennukseen 4B on Linnunlahdentien puolelta. Asialistalla on sääntömääräiset asiat.

Lennokkijaoksen talvitiedote, kerhoillat ja huutokauppa

Lennokkijaoksen maaliskuun 2023 kerho-illat ovat torstaina 2.3. ja 16.3. klo 17.30-20.00 (Merimiehenkatu 34). Kerhoilloissa on nähtävillä 16.3.2023 kerhoillassa huutokaupattavat kerholle lahjoituksena saadut lennokkitavarat joiden tuotto menee jaoksen toiminnan kehitykseen.

Purjelentokurssi 2023

Purjelentokausi lähenee ja uusi kurssi starttaa pian! Kurssin esittelyt 11.2. ja 18.2. klo 10 osoitteessa Merimiehenkatu 34. Myös meneillä olevassa kurssissa on vielä tilaa, ja mukaan pääsee lennosta! Kurssien lento-osuudet alkavat lumien sulettua, yleensä siis vapun tienoilla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Aki Vartiaiselle tekstiviestitse numeroon 050 564 5088.

Aviamapsin käyttö lennokkitoimintaan

Muistutuksena ja tiedoksi kaikille lentäjille! Lennokkien aktiivinen lennätystoiminta näkyy nykyään Aviamapsin karttasivuilla pyöreänä dronen kuvana. Joensuun Ilmailukerhon lennokkijaokselle on myönnetty kuusi lennätysaluetta, joissa sääntöjen mukaan voi ohjeisin perehdytetyt kerhomme lennokkiharrastajat saada lennätyskorkeutta paikasta riippuen jopa 520m (AGL) asti. Korkeuden käyttö on mahdollista myös tornin ollessa kiinni. Huomaathan, että lennätettäessä yli 120m korkeudessa, on lennättäjällä oltava […]

Uudet kotisivut julkaistu

Uuden alkaneen vuoden sekä kerhon juhlavuoden kunniaksi kerhon kotisivut on uudistettu! Suunnittelussa on pyritty selkeyteen sekä helppokäyttöisyyteen – sivujen pitäisi toimia niin tietokoneelta kuin mobiililaitteeltakin.