Yhteistyökumppanit

Finavia

Joensuun lentoasemalta on erinomaiset yhteydet lähialueiden luonto- ja matkailukohteisiin. Joensuusta on suora lentoyhteys myös Helsinkiin.

Lentoaseman palveluihin kuuluu aseman kahvila, jossa yrittäjä Päivi valmistaa itse suussa sulavat herkut.

Fly-In -tapahtumassa lentoaseman kahvila on avoinna. Tervetuloa nauttimaan lämpimäisistä!

Lue lisää: www.finavia.fi/fi/lentoasemat/joensuu

Joen Service Oy

Joen Service Oy on tarjonnut yli 40 vuoden ajan laadukkaita ilmailualan palveluita Suomessa. Yritys palvelee joustavasti liikkuvan tiiminsä ansioista. Päätoimipaikka on Joensuussa ja toimipisteet Lahti-Vesivehmaalla. 

Henkilöstö tuntee ilmailijoiden tarpeet ja ratkaisee niin tekniset kuin ilmailun muuttuviin säännöksiin liittyvät haasteet vankalla kokemuksella ja mutkattomalla asenteella.

Lue lisää: www.joenservice.fi/

Kelluu Oy

Joensuulainen ilmalaivatehdas Kelluu Oy tunnetaan vetykäyttöisten ilmalaivojen valmistamisesta ja infrastruktuurin tarkkailupalvelusta. Kelluun tavoitteena on tarkkailulentojen alueen laajentaminen Itä-Suomesta maailmalle.

Kelluu Oy haluaa toimia aidosti yhteiskuntaa palvelevana yhtiönä niin Suomessa kuin Euroopassa ja muualla maailmassa. Tätä tavoitetta tukee oman laivaston valmistaminen. Lisäksi Kelluu tavoittelee koko Suomen kattavaa ilmalaivojen maa-asemaverkon rakentamista.

Lue lisää: https://kelluu.com/

Joensuun kaupunki

Suomen vanhimman ilmailukerhon kotikaupunki, Joensuu, on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus, joka sijaitsee Saimaan rannalla, Kolin kupeessa. Suomen 12. suurin kaupunki tunnetaan upeista metsistä ja leppoisista karjalaisista. Joensuussa on helppo hengittää!  

Lue lisää: https://www.joensuu.fi