Lennokkijaoksen talvitiedote, kerhoillat ja huutokauppa

Lennokkijaoksen maaliskuun 2023 kerho-illat ovat torstaina 2.3. ja 16.3. klo 17.30-20.00 (Merimiehenkatu 34). Kerhoilloissa on nähtävillä 16.3.2023 kerhoillassa huutokaupattavat kerholle lahjoituksena saadut lennokkitavarat joiden tuotto menee jaoksen toiminnan kehitykseen.

Tavaroidentarkemman erittelyn ja huutokaupan lisätiedot voit lukea tästä ja lisätietoa niistä voi kysellä Petriltä.

Kerhoilloissa asiaa muun muassa:

  • Kevättalven lennätysmiitin ajankohdan ja paikan suunnittelua.
  • Huutokaupan tavarat nähtävillä ja itse kauppa 16.3.2023
  • JIK 100v asiat lennokkijaoksen osalta.

Lisäksi kerhoilloissa on aina uusien harrastuksesta kiinnostuneiden ja aloittelevien opastusta ja neuvontaa tarjolla. Tervetuloa paikan päälle!

Lennokkijaoksen vuoden 2023 toiminta pyörähti käyntiin torstaina 12.1.2023 kerhoillan merkeissä jossa käytiin läpi mm. jaokselle tullutta lahjoitusta ja mietittiin yhteistä lennätystapaamista. Lennätysmiitti pidettiin sunnuntaina 22.1.2023 Linnunlahden edustalla kerhonkäyttöön varatulla sallivalla UAS-alueella. Jäällä oli kaikkiaan kuusi RC-lennokeista kiinnostunutta henkilöä lennättämässä tai muuten tutustumassa toimintaan. Paikalla ollut kalusto koostui radio-ohjattavista sähköliidokeista, yhdestä FPV sähkömoottorilennokista ja pari droneakin oli paikkalla. Lennätystapahtuman aikaan keli oli pilvinen ja kevyt tuuli teki pakkasesta yllättävänkin purevaa. Matalat pilvet eivät lannistuttaneet mielialoja, mieli oli korkealla ja tapahtumasta jäi hyvä tunnelma kaikille. Varsinkin kun kaikki lähti tapahtuman jälkeen kotiin ilman kalustovaurioita. Seuraavaa miittiä jäätiin miettimään hieman keväämmälle kunhan lämmin kevätaurinko alkaa paistamaan hangille.